Moikka!

Olen Kasper ja olen tätä kirjoittaessani Matin Mainiolla kesätyöntekijänä vielä tämän viikon.

Päädyin Matin Mainiolle kesätöihin TET:in eli työelämään tutustumisen kautta. Saatoin aloittaa kasiluokan keväällä hieman myöhään TET paikan hakemisen mutta pistin monelle paikalle sähköpostia ja Matin Mainio oli ainoa joka pystyi tai uskalsi ottaa tettiläisiä osittain Koronan takia.

Työskentelin siis viikon Matin Mainiolla ja tykkäsin työstä täällä ja päätin hakea tänne vuoden myöhemmin kesätöihin. Ja täällä sitä nyt ollaan. Sain Markon ja Minnan kanssa sovittua hyvin kesätyöajat juuri sopivasti kesäloman alkuun kahdeksi viikoksi jonka jälkeen pääsen suoraan kesäloman viettoon vanhempien kanssa.

Matin Mainiolla olen pakannut pahvilaatikoihin valmiita sinappipulloja ja valvonut liukuhihnoja. Täällä loppui keltaiset pullot ja sinappijauho joten olen auttanut Markoa ja Minnaa siivoamaan tehdasta lauantain Aurajoentien avoimet ovet tapahtumaa varten sekä kirjoittanut tämän blogitekstin. Juuri äsken tuli sinappijauhoja joten huomenna pääsee taas pakkaamaan sinappia.

Täällä on mukavaa, sillä Marko ja Minna ovat erittäin mukavia ja heidän kanssa on helppo sopia työajoista mikäli tarvitsee.

Kesäisin terveisin Matin Mainiolla työtänsä tekevä Kasper