Oletteko huomanneet, että sinappi kuuluu moniin erilaisiin tilanteisiin, joissa ihmiset viettävät aikaa yhdessä? Makkaranpaisto retkillä, kesän grillihetket, saunaillat ja kiuasmakkarat. Illanistujaiset ja juhlapyhät. Tässä vain muutamia esimerkkejä mainitakseni.

Sinappi saa aikaan mielenkiintoisia keskusteluja ja mitä erilaisempia mielipiteitä. Sinappi herättää tunteita, miltei poikkeuksetta sinappi nostaa hymyn huulille ja on ehdottomasti positiivinen ja iloinen aihe.

Juhlapyhistä Juhannus on aivan ovella. Mitä olisi Juhannus ilman sinappia? Se kuuluu juhannukseen yhtä paljon kuin sauna ja yhdessäolo. Grillit kuumenevat takapihoilla ja mökeillä. Aika pysähtyy hetkeksi. Ystävät, sauna ja sinappi! Siitä on meidän Juhannus tehty ja uskoakseni myös monen muun suomalaisen Juhannus.

Blogin kuva on otettu viime Juhannuksena. Silloin lähdimme porukalla pyöräilemään heimon vanhimpien lapsuusmaisemiin. Monet, monet Juhannukset olemme tällä porukalla viettäneet. Mahtaisiko seuraava olla jo kahdeskymmenes. Samainen porukka on ollut myös mahtava tukiryhmä yrittäjyytemme eri vaiheissa. Kiitos siitä.

Oikein mukavaa ja rentouttavaa Juhannusta kaikille!

Kesäisin terveisin Minna