Kaikki alkoi vuonna 1958 Vaskiolla Anna ja Matti Ojalan baarista. Perinteistä Matin Mainio-sinappia valmistettiin baarin takahuoneessa viiden litran kattilassa. Aluksi sinappia tarjoiltiin Annan tekemien lihapiirakoiden välissä. Ne veivät kielen mennessään ja piirakoista muodostui erityisen suosittu herkku.

Kesän korvilla Ojalat valmistivat perinteisen sinapin ohella myös TILLISINAPPIA! Tillisinappi sopii mahdottoman hyvin erilaisten kesäruokien maustamiseen. Kalaruoat ja uudet perunat saavat tillisinapista oivan parin. Tillisinappi sopii erilaisten kastikkeiden mausteeksi ja vaikkapa munavoihin se antaa hienon säväyksen.

Matin Mainio täyttää tänä vuonna 65-vuotta. Juhlavuoden kunniaksi mekin halusimme valmistaa tätä kesäherkkua. Ohje on alkuperäinen ja nyt tillisinappia on saatavilla rajoitettu erä. Tillisinappi on herättänyt positiivista ihmettelyä. Kaikille kiinnostuneille tiedoksi, että tillisinappia on saatavilla erilaisissa tapahtumissa, joissa kierrämme kesän aikana.

Mukavaa kesän odotusta ja maistuvia grillihetkiä!

-Minna-