Varainhankinta – sinapilla suunnitelmat todeksi

Matin Mainio -tuotteiden avulla koululuokkien, yhdistysten, järjestöjen ja urheiluseurojen varainhankinta on helppoa, tuottoisaa, mutkatonta ja edullista. Sinappimme sopivat erinomaisesti maustamaan erilaisia ruokia, sekä tietenkin perinteisesti makkaran ja kinkun kaveriksi. Sinappi sopii jokaiseen kotiin, mökille, illanistujaisiin ja ruoanlaittajien ystäville. Sinappi on sielultaan lämmin, välittävä, kotoisa ja turvallinen tuote. Sinappi herättää keskustelua ja tuo hymyn huulille. Sinappi on positiivisuutta ja iloa!

Matin Mainio -sinappia on neljää eri makua. Perinteinen, valkosipuli, chili ja konjakki. Kaikki ovat voimakasaromisia, laktoosittomia, gluteenittomia ja säilöntäaineettomia. Sinapit ovat puhtaista raaka-aineista valmistettuja ja pullot kantavat Avainlippu-merkkiä. Pulloissa on turvasinettikorkki, joka varmistaa tuotteen turvallisen ja puhtaan kuljetuksen tehtaalta eteenpäin. Sinapit lähtevät tehtaalta aina tuoreena. Säilyvyysaika on 1 vuosi.

Kevään 2021 uutuutena tarjoamme myös Matin Mainio -ketsuppia.

Hinnat

Matin Mainio -tuotteet ovat helposti myytäviä ja edullisia, ulosmyyntihinnat alkaen 3,00 €/pullo. Jokaisen tuotteen myynnistä jää 1 € omaan kassaan. Esimerkki: Jos luokalla on 20 oppilasta ja jokainen myy 5 kpl jokaista viittä tuotetta, luokan kassaan jää 500 €. Tarkemmat hinnat löydät tilauslomakkeelta.

Helppo tilata

Voitte kerätä nimet tilauslomakkeelle ja kerätä rahat tuotteista ennakkoon. Kun kaikkien myyjien tilaukset on koottu yhteen, lähetätte tilauksen meille sähköpostilla. Me toimitamme tuotteet ja laskun postitse. Toimituskulut sisältyvät hintaan. Laskuun saatte 14 päivää maksuaikaa. Lataa tulostettava tilauslomake ja tuote-esite.

Sinappi omalla etiketillä

Tuotteita on mahdollista teettää myös omalla etiketillä. Tällöin minimitilausmäärä on 120kpl ja tuotteet pitää tilata ennakkoon. Katso tarkemmat tiedot Liikelahjat-sivulta.